Last-Second-Spectacle | Borussia Dortmund – FC Bayern München 2-2 | All Goals | MD 9 – Bundesliga



#BVBFCB | Short Highlights from Matchday 9!
► Sub now:

Watch all goals from the Bundesliga match between Borussia Dortmund and FC Bayern München from Matchday 9 of 2022/23 season!

Goals: 0-1 Goretzka (33′), 0-2 Sané (53′), 1-2 Moukoko (74′), 2-2 Modeste (90’+5)

► Watch Bundesliga in your country:

► Join the conversation in the Bundesliga Community Tab:

We’ve seen another Matchday full of unmissable Bundesliga drama. Don’t miss any highlights from Germany’s football league! The Official Bundesliga YouTube channel gives you access to videos about the greatest goals, best moments and anything else you should know about. Make sure to subscribe now and visit us at to find out more about the fixtures, analysis and news about your favourite team!

Camisetas C. A. Osasuna Noticias generales de Fútbol, comentarios, resultados, estadísticas, posiciones, audios y videos

24 opiniones en “Last-Second-Spectacle | Borussia Dortmund – FC Bayern München 2-2 | All Goals | MD 9 – Bundesliga”

  1. Davies still out. Sallai was lucky he didn't lost an eye but has a metal in his skull for the rest of his life. Bundeslige still thinks it's ok to kick players in the head. That's a shame.

  2. I will remember this game for a long long time. It's true we didn't win this game, but when you are 2-0 down and score a 95 minutes equaliser against Bayern in the Klassiker, it's special. What a game!

  3. تلگراف، روزنامه ملی انگلیس، در مقاله‌ای در 27 مه با عنوان «آیا علم انگلیس به تجارت اعضای بدن چین کمک و از آن حمایت می‌کند؟» واقعیت خشن برداشت اجباری اعضای بدن در چین را بررسی کرد.

    هنری بٌدکین، خبرنگار ارشد، نوشت: «بازار برداشت اجباری اعضای بدن سودآور است، و برخی از کارشناسان غربی اکنون بر این گمان هستند که ناخواسته به ترویج آن به پزشکان مسئول آن کمک کرده‌اند.»

    وی گفت که در ابتدای دهه 2000، چین ناگهان از یک دنبال‌کننده فناوری پیوند عضو به یکی از پیشروان این فناوری تبدیل شد. این مقاله با استناد به اطلاعات قاضی سلطنتی وِین جورداش، بنیانگذار انطباق حقوق جهانی، نوشت: بیمارستان‌های پیوند عضو در چین در طول چهار سال سه برابر شدند: «تعداد پیوندهای کلیه 510 درصد، پیوند کبد 1820 درصد، پیوند قلب 1100 درصد و پیوند ریه 2450 درصد افزایش یافت.»

    مشکل اینجاست که همه این‌ها در غیاب سیستم اهدای عضو داوطلبانه رخ داده است. تخمین زده می‌شود که دست‌کم صدهاهزار تمرین‌کننده فالون گونگ قربانی برداشت اجباری اعضای بدن شده‌ باشند.

    شهادت‌ شاهدان

    آننی یانگ 59ساله مترجمی است که در حال حاضر در لندن کار می‌کند. وقتی در چین بود، بین مارس 2005 و سپتامبر 2006 به‌دلیل تمرین فالون گونگ در یک اردوگاه کار اجباری در خارج از پکن حبس شد. او و سایر تمرین‌کنندگان بازداشت‌شده در آنجا علاوه بر بیش از 20 ساعت کار در روز، هر از گاهی شکنجه نیز می‌شدند.

    اما هر چند هفته یک بار او و سایر تمرین‌کنندگان بازداشت‌شده به یک بیمارستان پلیس در آن نزدیکی فرستاده می‌شدند. در این مقاله آمده است: «آن‌ها در آنجا تحت یک سری معاینات پزشکی جامع قرار می‌گرفتند: اسکن‌، آزمایش خون، عکس با اشعه ایکس و هر چیزی که فکرش را بکنید. این زنان آسیب‌دیده گیج بودند. چرا رژیمی که آنقدر آشکارا آن‌ها را شکنجه می‌کرد، ظاهراً نگران سلامتی عمومی‌شان نیز بود؟»

    یانگ این جریان را درک نمی‌کرد تا این‌که بعداً به انگلستان گریخت و گزارش‌های مربوط به برداشت اجباری اعضای بدن در چین را خواند. او در مصاحبه‌ای با تلگراف گفت: «تمام بدنم می‌لرزید؛ من هم می‌توانستم یکی از آن‌ها باشم.» اما با توجه به سیستم پیوند اجباری اعضای بدن در چین که تحت حمایت دولت است، او نمی‌دانست چند نفر از زندانیان در آن اردوگاه هنوز زنده هستند.

    یانگ دو سال پیش در دادگاه چین به ریاست قاضی سلطنتی سر جفری نایس (دادستان اصلی پرونده علیه اسلوبودان میلوشویچ) شهادت داد. این دادگاه همچنین به این نتیجه رسید که «تمرین‌کنندگان فالون گونگ منبع اصلی برای سیستم برداشت اجباری اعضای بدن در جمهوری خلق چین هستند.»

    شاهد دیگر جراح سابق اِنوِر توهتی در چین است. به وی دستور داده شد كه هنگام برداشت اعضای بدن زندانیان سیاسی در حالی كه هنوز در قید حیات بودند، «عمیق ببٌرد و سریع كار كند.» علاوه بر این، 8 گزارشگر ویژه سازمان ملل نیز این شاهد و سایر شواهد را «شاخص‌های معتبر برداشت اجباری اعضای بدن» یافتند.

    در این مقاله آمده است: «به زبان ساده، قربانیان براساس سفارش کشته می‌شوند، در حالی که بدنشان برای برداشتن کبد، قلب، کلیه و ریه، حتی قرنیه زیر تیغ می‌رود. سپس این اعضای بدن در یک بازار بین‌المللی ترسناک به فروش می‌رسند. کلیه‌ها با قیمتی بین 50هزار تا 120هزار دلار و لوزالمعده با قیمتی بین 110هزار تا 140هزار دلار به فروش می‌رسند.»

    طبق این یافته‌ها «کارشناسان معتقدند که حزب کمونیست چین نیز به‌طور فزاینده‌ای مایل است به تقلید از تاریک‌ترین اقدامات اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها، مجوز انجام آزمایش‌های علمی روی زندانیان سیاسی، بدون رضایت آن‌ها، را صادر کند.»

    کشورهای غربی اقداماتی را برای مهار برداشت اجباری اعضای بدن انجام داده‌اند. ماه گذشته دولت لایحه‌ای را به تصویب رساند که شهروندان انگلیس را از سفر به خارج از کشور برای خرید اعضای بدن منع می‌کند.

Comentarios cerrados.